Betaalbaar goed eten

Geroosterde bloemkool met gemarineerd in kappertjes, citroenrasp en peterselie

4 personen
  • Glutenvrij
  • Notenvrij
  • Sojavrij
Ingredienten

1 bloemkool
30 gram kappertjes
3 eetlepels olijfolie
theelepel zout
snufje zwarte peper
citroenrasp van 1 citroen
1/2 bosje peterselie fijngesneden
zwarte olijven

Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de kappertje fijn en mix met de olijfolie, zout en peper.

  3. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en meng met de kappertjes olie en doe de olijven erbij.

  4. Spreid de bloemkool roosjes over een bakplaat en bak in de oven voor ca. 20 minuten.

  5. Haal uit de oven, doe de citroenrasp en de fijngesneden peterselie er over en hussel.